Ahad, 27 Jun 2010

Attention My Follower

Hanya Untuk My Follower. Aku dalam proses kemaskini status my follower blog kaizer house aku.

Kalau korang perasan sebelah kanan sidebar (ikut reader k) ada tajuk “faizerkaizer ikuti blog” ini jenis personal blog, please checking url blog korang ada situ x. jika tiada, sila COMMENT dibawah,. only 1 url for 1 follower. Sila berlaku jujur dan adil.

Dan sebelah kiri sidebar (ikut reader k) kat bawah arkid ada tajuk “faizerkaizer ikuti shop” ,.jika blog korang jenis blogshop atau sebarang perkhidmatan,url blog korang ada disitu,.please checking.. jika tiada, sila COMMENT dibawah,. only 1 url for 1 follower. Sila berlaku jujur dan adil.

Ini sebagai satu cara aku berterima kasih pada korang, jika tiada reader seperti korang,.rumah aku ni tak berfungsi.
“u follow,i follow u n your url link will be exchange”.
Ini juga supaya aku tak miss reading n forget ur blog,.wigdet ni ikut turutan kemaskini post, maknanya, kalau korang rajin wat post terbaru, url blog sentiasa ada dalam “top 25 blog” bagi “faizerkaizer ikuti blog” sahaja dan “top 10 blog” bagi “faizerkaizer ikuti shop” . Kasi adil k. Andai baik hati, masukkan la url blog aku di blog korang k,.

p/s Kadang sesuatu tajuk itu mempengaruh orang untuk tetap baca entry kita, walau pun sumber entrynya tak seberapa n terlampau ringkas.

9 ulasan:

ezyanie berkata...

hey ya :) ai nak buat muka tak malu angkat tangan boleh ke ? hakhak .

http://ezyaniesafie.blogspot.com/

baincardin berkata...

Mcm mana kalau binatang ada Facebook ??? :P

peaNut berkata...

peanut punya dh ad..tq kaizer coz put me on ur list!!~

nisya berkata...

ade2.

thankz

:)

Liyana berkata...

mau jugakla.. boleh kan.. ^^
nanti tengokla dekat blog ada nama kaizer dekat exchange link tu eh..

Norhayati Rostam berkata...

cahayamylife pun takde.
http://cahayamylife.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Do you have any video of that? I'd love to find out more details.

My page ... The Hidden Tutorials

Tanpa Nama berkata...

I must thank you for the efforts you have put in writing this
blog. I am hoping to view the same high-grade
blog posts from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me
to get my own, personal site now ;)

Here is my web-site ... Action RPG

Tanpa Nama berkata...

I am in fact grateful to the holder of this site who has shared this great article at at this time.


My site; Wraeclast

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails