Sabtu, 26 Jun 2010

Gambar Menghina Islam

Sebenarnya aku rasa bersalah nak wat post ni. Tapi bila ‘seseorang’ tanda nama aku kat pic ni kat facebook,.memang aku sakit hati betul. Betul2 sakit hati. Aku tak kesah jika gambar itu sesuatu yang baik atau melucukan tapi bagi aku, ini sungguh menghinakan,. Bukan hanya pada aku tapi lebih kepada umat yang didahinya tersembunyi kalimah Alif Lam Lam Ha. Aku betul2 tersentuh dengan gambar ini.34232_1500309745705_1173019139_1451194_8329993_n Walaupun ilmu agama aku hanya sebesar zarah sahaja tapi aku masih ada jiwa islam dalam hati aku. Sampai begini mereka menghina agama kita. Korang renungkan dan fikirkan la sendiri. Dikatakan gambar ni yang terbaru, bagi diorang ‘seni’ tapi bagi aku ini ‘penghinaan’.

Post ini sekadar perkongsian untuk membenci atas tindakan keterlaluan sebegini. Tolong jangan COPY.

p/s aku betul2 rasa sebak,. tolong jangan copy jika niat korang sekadar nak main2kan agama dan bukan untuk beri PERINGATAN.

8 ulasan:

kata hati bukan kata mulut berkata...

subahanallah
sedih tgk~

FarHa berkata...

salamm..

aku pernah terbc hal nih...hemm moga2 dieorg ni dilaknat!!

nisya berkata...

speechless!!

meowwmania berkata...

kurang ajar betul!

mereka akan dilaknat Allah s.w.t

xazryx berkata...

mane dpt gamba nih ?lakhanat tol sape buat gamba nih .

Syeeda Sobbihi berkata...

rasa sebak jugak. ini penghinaan bg islam. moga mereka mendapat pembalasan yg setimpal.

misyamissyou berkata...

memang penghinaan ni..kurang ajar..diorang xtau ape makne sujud tu..

Tanpa Nama berkata...

ala.. buat apa nak risau.. nampak kita kena pijak. sekali kita bangun (sujud).. diaorang semua jatuh..

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails