Khamis, 10 Jun 2010

Laptop 2nd untuk dijual

Piala dunia akan berlangsung dalam beberapa jam je lagi,.aku lak yang jadi fanatik,. sebenarnya bukan nak cerita pasal tu,ini aku nak jual my 1st time laptop, compaq presario v3000 akhir tahun 2006.

RM1100 (diturunkan harga RM950 termasuk pos laju) - update 02/07/2010 (9/7/2010-SOLD)

06062010176

Keterangan :-

Compaq HP presario v3000 buatan akhir 2006
14' LCD HD widescreen,
2.00kg with 4 cell battery (tahan sehingga 2jam pergunaan)
Intel centrino duo T2250 1.73ghz
Ram 1.5gb 800mhz DDR2 (telah di upgrade sebelumnya 512mb)
DirectX 11 (support latest 3D)
HDD sata 80gb
DVD re-writer,wireless,bluetooth but no webcam
3 usb 2.0 port
3 in 1 card reader
Sistem operasi Windows Guneine 7 ultimate x32 (dunt update)
Antivirus AVG Internet Security 2010 (valid lisence key until 2018)
keadaan baik,with charger n mouse

Bad news : calar sikit2, sounds speaker pecah,old design..

Promo sehingga 10hb julai 2010. Sapa cepat dia dapat. Harga boleh runding.

Kalau berminat Sila email kaizerbook@gmail.com  title:- Laptop 2nd atau sms saya +60177722420

p/s tak penah rosak teruk, tak penah kena petir, tak penah godek dalam pun,.calar sedikit tapi masih cantik lagi.baik punya jaga..dah 4tahun die berjasa,.tak banyak karenah..sekarang aku pakai cq20-312tu,.dah setahun dah. tolong war-warkan.

5 ulasan:

fareda berkata...

asal aq rasa mcm nak beli..huhu.
knpa beli laptop bRU..tgglkn laptop nie??

faizerkaizer berkata...

Laptop ini masih cantik lagi,baik punya jaga,maklum la 1st laptop.org lin tgk pun tak pun sangka dah 3tahun setengah,.cume speaker bunyi pecah dan calar2 sikit,.yang lin ok..berminat? email kaizerbook@gmail.com,.harga boleh runding.

faizerkaizer berkata...

Laptop cq20 12' yang kai sekarang ini pun akhir tahun 98 punya.lagipun sejak ada cq20,v3000 dah terperap lama,.bulan 2 lepas dah hantar servis,still baik lagi..tu terpikir nk jual je,.jika ada pelajar u nk guna.lei la amik..kalau fareda berminat, email kaizer.kita leh runding harga..

jerung darat berkata...

laptop ni xde grafik kad ke. . .?

faizerkaizer berkata...

laptop grafik kad bina dalam,xleh copek.lin dari pc,. yang ini leh main game 3D tapi kualiti tak berapa cantik.kalau tak silap guna GMA 3500HD 256mb,. intel punya.

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails