Sabtu, 19 Jun 2010

Award - 2nd

Memulai sekali minta maaf bebanyak kepada cik safuraa kerana lambat sangat nak publish award follower die ini,. benornya ku tak tahu pun cik safura kita ni ada bagi award kat semua follower die,.nasib die bagitahu kat ruang cbox,.jadi aku dengan muka tak malu amik la. dah orang bagi kan.
award dari safura
Syarat nak dapat award ni, tak susah,.hanya jadi follower sayangsafuraa pas tu cerita serba sikit sal blognya,.erm,.nak cerita apa ei? hahaha,.secara jujur,.aku suka baca entry safura walaupun bagi reader lin nampak biasa je tapi bagi aku ada special kat situ,n jarang sekali tgk blog perempuan kaler tema hitam. ganas tu.hohoho

Satu lagi die ada hamster yang sama ngan cik efa aku la,.tapi hamster die besar,.cik efa aku kecik aje,.ini semua about loading time,.Aku tak nak tag sesiapa sebab ini just untuk follower sayangsafura sahaja. Jadi kalau korang nak award ini,jadi la follower die k.

p/s sila tegur aku jika loading time blog aku agak berat, janji bukan sebab connection internet korang slow k,.dah testing speed semalam size 116.57kb/0.09saat. Paling baik bawah 100kb/0.08saat. tak puas hati la,.erm,

1 ulasan:

nisya berkata...

betol2. Orang da bagi. Trima jela kan :)

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails