Ahad, 6 Jun 2010

Jom Bakar Israel!!!!

Jom bakar israel!!!,.Kalau aku jadi superman ke otromen,.mmg comfirm aku aku musnahkan israel dalam 1 malam sahaja. Biar jadi padang jarak padang berapi ,.Kalau la aku kan,. tapi itu semua tak mungkin terjadi tanpa kuasa Allah Taala,.
Allah Maha Kuasa. DIA kata jadi maka jadilah ia,. tiada mustahil bagi-Nya.
Sehingga post ini di tulis malam tadi, Tiada berita rasmi dari Kapal MV Rachel Corrie dari kumpulan Flotila Pembebasan yang di tawan pihak tertera LaknatuAllah. Israel sejak semalam telah mensabotaj perhubungan kapal tersebut yang sentiasa di ekori rapat kapal zionis,.kita cuma dapat berdoa dan berharap semua aktivis selamat,.

Satu lagi, sekarang heboh pasal  lambang  gabungan logo bendera Zionis Israel (Bintang) dan juga logo Mossad (Lilin) di laptop dan pc korang.
C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF
Apa lagi,delete je la,.kita mesti benci zionis ini,.dan ramai yang memperlekehkan, katanya...

"ala, setakat lambang je,.apa la sangat"

Hei!!(kuang ajar sikit)..korang tau tak asal usul lambang tu,. kalau korang wat research betul2, tentu korang tak berani cakap macam tu. Walau apapun lambang/sesuatu logo tu,. ia mengandungi rahsia besar disebalik ciptaan lambang tersebut,. ingat bintang bucu 6 dan lilin mosad tu ada maksud tersendiri.. bila korang tau sejarahnya, pasti korang menyesal.

Dan satu lagi, boikot la barangan israel. Diorang cakap kempen ini dah lapuk tak berguna,.itu la cakap orang bahlul sebab mereka tak pernah buat,.dan mereka takkan buat. Bagi mereka sia2, bagi kita tak.kempen ini tak pernah berakhir.
 Boycott_Israel_2 Jumpa barcode ini,.confirm dari israel,. Malaysia punya (9 55….)

Ini company yang ada kaitan langsung ngan israel,.klik tuk lebih terang k,.

P/s Maaf atas kelantangan aku,aku hanya luahkan apa yang patut. doakan keselamatan artivis2 di kapal MV Rachel Corrie, semoga mereka selamat,. tujuan mereka sangat murni,.

1 ulasan:

maCy berkata...

depa ni mmg patut kene kutuk..
ble bce sal pngalaman aktivis tu.. sedih sgt.. tp kagum bila part keajaiban yg blaku~

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails