Rabu, 16 Jun 2010

Software Tukang Sapu

ccleaner soft

Nama : Pirifrom Ccleaner 2.23

Hakmilik sepenuhnya : http://www.ccleaner.com/
Status : Versi percuma
Keperluan : Tidak Tersedia
Size : 3.20mb

Macam pelik je tajuk kat ataskan tapi tu la hakikatnya,. ini antara sofware yang aku suka,. saiz tak besar, tak yah nak register. Jalan aje. Kalau pc korang macam berat, nak layari internet pun berat,.software ini mmg sesuai,.dia akan bersihkan sampah2 yang tak berguna yang korang simpan samaada sengaja atau tidak didalam pc/laptop korang. Sambil tu die boleh jimatkan space hardisk dan boleh check registry laptop korang sama ada yang hilang atau rosak nanti die akan repair semula.

Apa yang perlu korang buat,
1) Download software .zip (3.20mb); perlukan software winzip atau winrar untuk buka.
2) Install di laptop/pc korang.
3) Closekan lain-lain program yang tak digunakan, offkan internet.
4) Tick perkara korang nak clean,.nasihat aku analisi dulu baru korang cleaner.
6) Pejamkan mata, tenangkan dan selesakan diri serta kosongkan fikiran, biar software ini buat kerja.
7) Enjoy!! dan nikmati kelajuan pc/laptop dan internet anda..

Seeloknya guna sebulan sekali dua sahaja diikuti scan virus.

DOWNLOAD free disini.

p/s Hati2 masa tick, save dulu kerja korang dan jangan running masa korang tgh download atau upload file atau surt internet. Maksud aku,.Offkan je intenet dan program tu. File-file sampah akan didelete secara kekal..takut terclean sekali.

3 ulasan:

Awe berkata...

aku pun gune gak software ni mmg berguna..

cilok berkata...

mmg best pun,.ni la antara sofware terbaik.apa lagi download la.thanks for info,.hahaha

nuriz berkata...

ye bagus cc cleaner ni ringan je

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails