Isnin, 14 Jun 2010

Ukulele - i’m yours

Saja nak kongsi video dari youtube,.n aku terhibur ngan gelagat budak ini..walaupun dia nyanyi,sepatah apa aku tak paham.
Tapi jangan memain, lebih 20.9juta views tu. Hebat!!Anak sapa la ni,.hahaha,..layan,..moga korang terhibur juga. Ada banyak lagi vid lin,search sendiri la.
P/s teringat adik bongsu aku dulu,time tu umur die 4tahun, nyanyi lagu kumpulan spider sambil lompat2,. akhirnya berbenjol kepala terhantuk tv.

5 ulasan:

Safuraa Abdul Rashid berkata...

huhu..tingat gak kat adik org yang nyanyi lgu siti..pastu lupa lirik, sampai nangis2 nk tau lirik dia ape..pastu geram, trus tido..ntah pe2 je..skang dh besar adik orang tu..dh pandai hafal lirik lgu sndiri..tu sumer kenangan terindah..

faizerkaizer berkata...

tu la,budak2,.agaknya kita masa kecik dulu macmna le ei,.ni yang kena tanya ibu ni,.hihi

aLy berkata...

cumel beno budak ni

sueIM berkata...

Ai suka budak nieh , betul comel :)
mcam ai ek ??
hehe :)

MissXYZ berkata...

halalala.... comey nye...

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails