Rabu, 23 Jun 2010

Award - 3rd

TQ 4 award ni dari Qaseh,.

award dari Qaseh

nie pulak soalan terjah die,.

1- apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
- nama blog: kaizer house – biar reader rasa selesa, bukan hanya sekadar blog

2- apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tue
- nama url blog: http://faizerkaizer.blogspot.com/ – ntah.tapi aku suka walaupun org cakap pelik semacam je.

3- apa method dalam penulisan
- variuos method,.pelbagai. 

4- pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
- ada juga awal2 dulu,.sebab masih baru, tak orang nak baca,.apa guna wat blog kalau xada org baca kan,.tapi sekarang dah ada walaupun tak ramai, tu yang semangat.

5- pernah ahli keluarga anda baca blog nie?
- tak tahu la,.

6- apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan
ada orang lain cakap blog anda cantik
- dulik apa aku, citarasa sendiri2,.

7- bila blog anda diberanakkan?
- erm,.tak pham aku.blog ini tak ada mak la,ayah ada,.hahahah 

8- siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
- memulai aku sebab aku yang wat, pastu ntah la,. 

9- apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah
- sekolah?perh dah lama aku out..

10- 6 orang yang bakal di tag.
- malas la,.award dah banyak sangat orang dapat,.nanti aku wat award aku sendiri.masa tu semua follower aku dapat.

4 ulasan:

ezyanie berkata...

hey ya ! lepaking kat kaizer house :) follow tak salah kan ? :)

baincardin berkata...

Jom follow Bain layan HDR, yay! ^_^

qaseh berkata...

mekasih da wat tag tu..

nisya berkata...

congrats!!!

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails