Sabtu, 29 Mei 2010

Mazidul : Wartawan 999 diperlukan segera

Aku tertarik dengan entry blog Mazidul Akmal Sidik 27hb yang lepas,. patut la,seminggu dua ini dah jarang dengar coretan die selepas isu permerdagangan orang di sabah dan isu gay,.kekurangan sumber wartawan upenya,.seorang akan ke tv9 dan seorang lagi akan sambung pelajaran di peringkat master. Jadi orang baru diperlukan,. Kalau korang cukup syarat di bawah ini,korang lei ringankan tangan korang sent email kat mazidul,.
Ingat!!Wartawan merupakan kerjaya yang mencabar dan penuh risiko terutama sekali wartawan jenayah seperti Mazidul Akmal Sidik,.aku 'tabik spring' pada korang yang berjaya sahut tawaran ini.

p/s aku langsung xmenepati syarat la,..lagi pun tulisan pun terabur,..hahaha,.

2 ulasan:

Bert berkata...

wartawan hiburan kat melodi ada kosong x??nak terjah artis la

faizerkaizer berkata...

tak tahu la bert,.yang tu tanya diorang sendiri,.huhuhu

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails