Selasa, 18 Mei 2010

Laa blog ku cume $989.12 je

Hari ini aku blogwalking la blog2 orang,.last sekali aku tersurvey la satu benda alat ni kat blog sorang ni,.blognya mahal juga la $8,797.42.ni dalam dollar amerika,..jadi aku pun try la wat kat blog ku dan ni valuenya..


$989.12 je,.......sama dengan RM3593.67.. sedih siot..murahnya,.mungkin sebab domiannya yang tak kena kot. aku pun try lagi kat blogshop aku http://kaizerperfume.blogspot.com/


$3863.20 je = RM14035.74,..nasib blogshop aku ni mahal sikit.try lagi kat http://kaizer-book.blogspot.com/ blog yang malas sangat aku nak update.


$2436.20 je = RM8851.17,.hai,.mahal juga ei,.nak beli blog aku??ku kasi separuh harga dari harga diatas..hahaha..ok korang boleh try,tgk harga blog korang atau member2 korang g kat laman ini http://bizinformation.org/

p/s harga facebook $5bilion = RM18bilion,..youtube lak $4.86bilion = RM17bilion,..GOogle lak rm8.73bilion = hampir RM32bilion..yang lin tgk la sendiri,.hahaha

1 ulasan:

faizerkaizer berkata...

Oh ye,.lupe lak,. korang leh gunakan website ini untuk tgk value blog orang lin.sebab die akan tunjukkan nilai harga blognya/trafik sehari/dan ranked blog,.bile korang dah jumpe blog2 nilai trafik tinggi..korang tinggalkan komen,jejak korang kart blog tu..nescaya korang bolei curi sedikit pelawat blog tersebut = trafik ke blog korang akan naik..aku pun sekarang ke arah ini.

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails