Ahad, 23 Mei 2010

Aznil Hj Nawawi - Teramat Sangat

Bulan ni aku rasa sepi sangat,.pas tu,bile terdengar la lagu aznil ni,makin sunyi lak,.liriknya hampir sama kesepian aku,.bile agaknya aku akan jumpe seseorang yang memahami aku yang sanggup bersamaku.ntah la,.



Lagu : Teramat Sangat
Vokal : Aznil Nawawi

Semua di dunia berpasangan,
Ada kiri ada kanan,
Hanya ku tengah sendirian...

Bermacam nasihat ku dengar,
Bermacam petua dah ku cuba,
Tak juga juga berpunya...

Ku lihat orang berpacaran,
Bagai lengkap kehidupan,
Menimbulkan rasa hiba...

(korus 1)
Kerna ku rasa sunyi,
Terasa sangat sunyi,
Teramat sangatlah sunyi,
Sunyi sepinya hidup ini...

(korus 2)
Ku rasa sepi,
Terasa sangat sepi,
Teramat sangatlah sepi,
Hanya berteman bayang-bayang sendiri...

Hujung minggu ramai yang berhibur,
Di kamar ku seorang termenung,
Menggaru kepala ku bingung...

Dalam berbillion insan di muka bumi,
Ramai yang mencari ku pasti,
Kenapa tak cari di sini...

Ku lihat orang bergumbira,
Dengan insan yang tercinta,
Apapun yang malang...

(Ulang korus 1 dan korus 2)

Andai kata ku terjumpa,
Si dia yang sudi bersama,
Barulah rasa erti cinta,
Kan lebih bermakna...

Ku rasa sunyi,
Terasa sangat sunyi,
Teramat sangatlah sunyi,
Sunyi sepinya hidup ini...

Ku rasa sepi,
Terasa sangat sepi,
Teramat sangatlah sepi,
Sunyi sepinya hidup ini...

Ku rasa sunyi, Hoo oo oo...

Ku rasa sepi,
Terasa sangat sepi,
Teramat sangatlah sepi, Woho oo oo...

DOWNLOAD untuk versi MP3,  DOWNLOAD untuk versi MP4

p/s cdihnye,.ank jiran sebelah wat keje kahwin arini. ijal,selamat pengantin baru,.jaga bini berbaik tau,jgn kasi bini kahwin dua,.(O.o)pelik bunyinya. Apapun,aku makin sunyi la pasni dan semestinya,.turn aku lambat lagi la nampaknya.bile nak dapat puteri kayangan ei??(-.-)

2 ulasan:

dela taufique berkata...

ala kaizer, nti jumpa la tu pu3 kayangan, tunggu je

faizerkaizer berkata...

iye la,jumpa latu,.huhuhuh

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails