Khamis, 20 Mei 2010

Senaman time stress


Arini nak ajar satu senaman yang pasti menyegarkan korang punya, biasa la duk lama2 depan tenet sampai mata rabak,belek itu ini,.tentu la rasa boring keletihan kan. Senaman ini sesuai tuk korang,.cume amik masa tak sampai 3minit pun.

Selamat Mencuba!!
Ni taichi sikit la…wat intro dan warming up..
Wat macam ni…melegakan bahu dan leher..
Wa..wa..wa,.macam power rangers
Gelek ke kanan kemudian ke kiri..
Gelek ke kiri kemudian ke kanan
Ikut je ler…korangkan alien..
Ketuk ngan laptop/monitor korang kuat-kuat kat dahi..untuk hilang mengantuk..
Pas tu wat gerakan tangan dan badan…buat macam korang dapat wet free aje..
Kemudian goyang2 kaki dan badan sikit,ewah…syoiknya die,org pelik mana la ni …
Buat secara tahap melampau lak…kasi meletup2 tulang badan
Fuhh,.g la jauh2 yang my stress
Pusingkan kepala… biar pening sikit
Ajak member join wat gaya ibu ayam,. 
Akhir sekali buat joget cat …



p/s kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah kerusi.. Sekian~~

2 ulasan:

m a h e y r a berkata...

hoho .
sy part last plg jalan .
hahah ;)

faizerkaizer berkata...

jom wat ramai2,..sesuia sangat tu yang penat berkerja/studi,.haha

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails