Sabtu, 16 Oktober 2010

Software Penganti (tabdock)

Nama : ObjectDock v1.90,Build 536
Hakmilik sepenuhnya : http://www.stardock.com/
Status : Versi percuma
Keperluan : OS vista ke atas
Size : 12mb

wqw

Penah tak bila korang tgk desktop pc/laptop korang.. korang rasa sarat sangat. kadang tu rasa menyemak sangat dengan bermacam2 program dan folder kat desktop. Korang lei guna software ini sebagai ganti icon2 kat tepi tu. ia mungkin mengunakan sikit ram korang tapi bagi aku program ini memang menarik terutama bab animasinya memang cantik.  

Kadang2 aku pakai, tapi biasanya aku biarkan je. 

Apa yang perlu korang buat,
1) Download software .zip (12mb) dari website pengeluar atau link 4shared aku kat bawah ni; perlukan software winzip atau winrar untuk buka.
2) Install di laptop/pc korang.
3) Finish, running software.
4) Belek2 dan buat la modification sikit. .
5) Enjoy!!!

DOWNLOAD dari stardock.com Atau DOWNLOAD dari 4shared aku.

p/s korang suka tak, insyAllah, jika ada banyak lagi software2 yang best terutama free, aku inform lg..tapi jika korang ada korang bolei kongsi juga.. komen la kat bawah k.

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails