Jumaat, 5 November 2010

Kawad Berirama

z_explode Video kat bawah ini adalah kawad kaki berirama Kadet Remaja Sekolah (KRS) sebuah SMK. Aku saja share tuk korang sebab bagi aku, persembahan diorang memang menghiburkan dan lucu. Bukan sesuatu yang mudah untuk buat persembahan terutama dalam keadaan berkawad kaki, ia perlukan disiplin yang tinggi. Tabik spring tuk mereka-mereka ini.. z_sunglasses

p/s Enjoy tak??  Dan untuk lebih lagi video-video seperti ini, cari sendiri kat YouTube k. Ada banyak sebenarnya.

2 ulasan:

Nurina Soib berkata...

hehe, thanx 4 sharing!

Tanpa Nama berkata...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ приобрести фильмы
для сайта faizerkaizer.blogspot.com

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails