Sabtu, 22 Mei 2010

Tag - 1st

Huh terkejut aku, tetiba kena tag pulak ,.macamna nak jawabkan ni. sebab ini pertama kali kena tag sejak blog ini ditubuhkan awal bulan 2tahun ini. Sebelum tu, nak ucapkan terima kasih kepada cik miera, my follower yang ke-13. Manis juga senyuman cik miera tu,..hahaha

3 names in your message inbox:
hotlink
maxis
pu3ain (dak kuantan,xpnh jumpe pun)

Your Ringtone:
Aznil nawawi - Teramat Sangat

What u did at 12 last night?
main msg ngn pu3ain

Who was the last person you went out with? Where?
I dun't remember,.selalu kuar sorang2 je,.

The colour of the T-shirt you're wearing now :
Black n blue

The last thing u did:
makan megi perisa ayam bawang

3 of your everyday favorite items:
laptop
selimut
pencungkil gigi

The color of your bedroom:
Hijau daun pisang campur biru gelap,.

How much money in your wallet now:
RM63.70,. baru kuarkn rm50 pagi tadi dari atm,.nk cari dvd pirate iron man2.

How's life?
Alhamdulilah,.tapi aku kesunyian la,hari minggu takat duk umah je,.-.-

Your favorite song:
Indie band,slow rock,. tapi sekarang aku suka layan lagu Aznil,.

What will you do next week:
sama je,.g keje,balik keje,buka laptop,main game RTS,buka fb,update post blog,.bla,.bla,.bla,.

When was the last time you saw your mum:
baru je,.

Where is she now?
kat umah,.

When was the last time you talked to your parent?
time breakfast pagi tadi.

Who is the last that talked with you last night:
Adik ku tembam, ijam. Aku suruh die tido,.

Where did you have dinner last night
Depan TV,makan megi perisa ayam bawang campur telur,campur ayam, campur sayur,..cedap

The last surprise you got.
Bonus sebulan gaji akhir tahun lepas,.pekerja malas dapat grade B. Nasib x D.

Last thing you borrowed from your friend:
pen,.bulan lepas,xpenah pulangkan pun..

Who is your bf/gr or husband/wife?
tiada,.. dah kena break bulan 11,tahun lepas ngan mek kelate.

What do you feel now?
ada kereta berlanggar dalam otak ku,..

Who knows your secret?
Aku sahaja,dan semesti tuhan ku Yang Maha Agung,.

They keep your secret??
Dia Maha Mengetahui,.

Are you angry with someone?
Baru sakit hati ngan orang2  yang wat page hina Nabi Muhammad kat facebook.

What do you order at McD:
Dah lama la tak makan McD,..

The last time you feel so sad..
Malam tadi,time wat entry "Group menghina Nabi Muhammad SAW di facebook"


Dah abis ei??lega sikit,. kali ini aku nak tag orang lin lak,xada limit,xada min kan? 5dulu cukup.huhuhu

Tag lak untuk 5  Sahabat blog aku,.dan semua reader yang singgah kat rumah ku ini,.amik la,.
Arinah
Dela
Snow White
p3perak
Kepala Bergetar

Tiada ulasan:

Assalamualaikum

Selamat datang ke blog saya.. ~ Tinggalkan la komen . ~ jadi follower ,promise kaizer follow balik. ~ Please subscibe supaya tak miss update. ~ Remember!!!Jangan lupe klik iklan nuffnang,.hope u'all enjoy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails